` . FOTO: Kështu duken ambientet e Burgut të Idrizovës - TV-SHENJA

FOTO: Kështu duken ambientet e Burgut të Idrizovës

Kryeministri Zoran Zaev vizitoi Burgun e Idrizovës, ku foli me keqardhje për për kushtet nëpër burgje. Foto dhe videot që i ka publikuar Shërbimi Qeveritar për Marrëdhëne me Publikun e shpalosin pamjet nga ambientet e brendshme të burgut. /SHENJA/

Postime të Ngjajshme