` . (Foto) Delegacioni i APKE u bllokua në ashensorin e Prokurorisë në Shkup - TV-SHENJA

(Foto) Delegacioni i APKE u bllokua në ashensorin e Prokurorisë në Shkup

Delegacioni i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, e cila në dy ditët e kaluara në Shkup ka bërë vlerësime për atmosferën parazgjedhore në Maqedoni, është bllokuar në ashensorin e Prokurorisë Publike, dhe kanë qëndruar aty së paku 30 minuta, ka njoftuar “Svedok”, transmeton SHENJA.

Delegacioni ka pasur takim me Prokurorinë Publike në Maqedoni, ndërsa nga atje është dashur të vazhdojnë në takim me KSHZ-në.

zaglaveni lift 2 (1)

zaglaveni lift4

zaglaveni lift 3

Postime të Ngjajshme