` . Federer në gjysëm finalen e Kupës Hopman – TV-SHENJA

Federer në gjysëm finalen e Kupës Hopman

Tenisti zviceran Roger Federer pa vështirësi të mëdha në ndeshjen e gjysëm finales të kupës Hopman Cup mposhti francezin Richard Gasquet, raporton AA.

Në gjysëm finalen e kupës Hopman, turneut i cili në Perth të Austrisë, Federer pa ndonjë vështirësi mposhti Gasquet me 2:0, 6:1 dhe 6:4 në sete.

Ndeshja zgjati 58 minuta. Federer tregoi performancë të shkëlqyer kundër Gasquet i cili në renditjen botërore mban pozicionin e 18-të.

Federer (35) kohët e fundit shpesh ka qenë i ekspozuar ndaj lëndimeve të ndryshme. Për shkak të lëndimeve në korrik u detyrua të kaloj një rehabilitim për shkak të së cilës ka bërë një pushim më të gjatë. Federer ka pauzuar përafërsisht gjashtë muaj, për ç’arsye në renditjen botërore ka rënë në vendin e 16-të.