` . Federata e Karates i vlerëson më të mirët (FOTO) – TV-SHENJA

Federata e Karates i vlerëson më të mirët (FOTO)

Federata e Karates së Maqedonisë sot ka organizuar ceremoni vjetore, për të vlerësuar karateistët më të mirët të vendit tonë. Në këtë eviniment i vetmi karateist shqiptar ishte Abdurrahjm Izdrizi nga klubi i Makpetroll të Shkupit, i cili u vlersua si kadeti më i mirë i Maqedonisë.

Në këtë eveniment ishin të ftuar edhe përfaqësues dhe trajner të të gjitha klubeve, në mesin e tyre edhe ato shqiptare si KK Forca, Fati e të tjera. Ndërkohë kjo ceremoni organizohet çdo vit nga federata e karates, ndërsa fatkeqësisht në ceremoninë e zhvilluar sot nuk ishin prezent mediat shqiptare të vendit.

Aziz Sahiti /SHENJA/

1

2