` . Fasada e MEPSO-së është dëmtuar nga erërat e fort, ka kushtuar 11 milionë euro - TV-SHENJA

Fasada e MEPSO-së është dëmtuar nga erërat e fort, ka kushtuar 11 milionë euro

Gjatë erërave të fuqishme mbrëmë ka “fluturuar” në pjesë e çatisë dhe fasadës së ndërtesës së MEPSO-s në qendër të Shkupit.
Copa nga stiropori dhe gipsi kanë rënë dhe janë shpërndarë gjithandej rreth ndërtesës së automjeteve zyrtare.

“Përveç që është kriminel, mendjesëmurë dhe ngjashëm, projekti “Shkupi 2014” është edhe i pasigurt për jetët e njerëzve”, shkruajti në Fejsbuk, kryetari i Qytetit të Shkupit Peetre Shilegov, i cili paralajmëroi se pas zgjedhjeve do ta “zgjidh” problemin e përmendoret nga projekti.

Ndërrimi i fasadës së MEPSO-s në stil neoklasik shtetit i ka kushtuar 11 milionë euro.