` . Facebook-u së shpejti me butona të reja – TV-SHENJA

Facebook-u së shpejti me butona të reja

 Facebooku së shpejti do të instalojë butona të tjerë në statuset e tij, përveç butonit like.

Së shpejti përdoruesit do të jetë në gjendje të shprehin jo vetëm pëlqim, por edhe zemërim dhe trishtim, të thërrasin “yay” ose “wow”, apo emocione të tjera nën komentet, fotot apo videot e postuara në Facebook.

“Ne duam që njerëzit të jenë në gjendje të ndajnë të gjitha gjërat që janë të rëndësishme për ta, jo vetëm ato që shprehin gëzim,” kreu i kompanisë, Mark Zuckerberg. Ai tha se butonat e rinj do të instalohen shumë shpejt.

Facebooku fillojë testimin e butonave, që ai i quan reagime, tetorin e kaluar në Kili, Filipine, Portugali, Irlandë, Spanjë, Japoni dhe Kolumbi.