` . Facebook, Instagram dhe Watsapp kthehen në funksion pas 11 orë problemesh - TV-SHENJA

Facebook, Instagram dhe Watsapp kthehen në funksion pas 11 orë problemesh

Facebook thotë se është kthyer në 100% për të gjithë, pasi një ndërprerje masive ka pas në mbarë botën duke dëmtuar tërë familjen e aplikacioneve dje për 11 orë.

Facebook, Instagram dhe WhatsApp u goditën nga një ndërprerje rreth orës 9 të mëngjesit të së enjtes, që preku kryesisht fotografitë, duke përfshirë ngarkimet, tregimet dhe postimet në News Feed.

Ndërprerja masive ka të ngjarë të lidhet pasi Facebook zotëron Instagram dhe WhatsApp, dhe tre sistemet e aksioneve në të gjithë aplikacionet dhe është akredituar në një gabim të shkaktuar nga ‘mirëmbajtja rutinë’.

Facebook së pari e pranoi çështjen rreth mesditës (ET) në një deklaratë të shkurtër mbi Twitter, duke thënë se ishte në dijeni dhe ‘duke punuar për t’i kthyer gjërat në normalitet’.