` . Facebook i jep fund aplikacionit të njohur – TV-SHENJA

Facebook i jep fund aplikacionit të njohur

Rrjeti më i madh social “Facebook” i ka dhënë lamtumirën asistentit virtual”Facebook M”. Ky asistent virtual ishte i disponueshëm vetëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe u prit të debutonte në tërë botën, por kompania këtë të Mërkure tha se kjo nuk ka për të ndodhur dhe thjeshtë kishte qenë eksperiment.

“Facebook M” u përshkrua si një ndihmës personalqë mund të përdoret për të kryer funksione të rezervimit të restoranteve, fluturimeve dhe dërgimit të dhuratave