` . Facebook dhe Instagram vijnë me bashkëpunim - TV-SHENJA

Facebook dhe Instagram vijnë me bashkëpunim

Testimet që po kryen Instagram kohët e fundit e  një mjedisi të ri që do të lejonte të ndante të dhënat e vendndodhjes së përdoruesit me kompaninë mëmë Facebook.

Më këtë risi, tashmë Facebook do të kishte një pamje fare të plotë të lëvizjeve tuaja edhe nëse nuk përdorni aplikacionin e vet. Tipari shfaqet nën parametrat e privatësisë së Instagram-it. Aplikacioni do të përdorte ndjekjen GPS për të gjetur përdoruesit e Instagram-it edhe kur ata nuk po përdorin aplikacionin.

Largimi i fundit i themeluesve të tij dhe emërimi i Facebook-ut Adam Mosseri kanë shërbyer vetëm për të kapërcyer atë që ishte tashmë një hendek i hollë midis dy aplikacioneve.