` . F. R. i Lëvizjes BESA pastron rrugët nga bora në Haraçinë, i bashkëngjitet edhe popullata – TV-SHENJA

F. R. i Lëvizjes BESA pastron rrugët nga bora në Haraçinë, i bashkëngjitet edhe popullata

Sot, Forumi Rinor i Lëvizjes BESA, ku i pranishëm ka qenë edhe kryetari, Daim Luçi kanë realizuar një aksion vullnetar në Haraçinë të Shkupit, me çka i kanë pastruar rrugët nga bora dhe ngricat.

“Këtij aksioni i janë bashkangjitur edhe shumë banorë të kësaj zone, të cilët bashkërisht kanë pastruar borën, me ç’rast ata kanë falenderuar të rinjtë e BESËS për ndihmesën e tyre, gjë për të cilën sipas tyre po ndodh për herë të parë. Nga Forumi Rinori i BESËS kanë bërë me dije se aksione të këtilla do të vijojnë edhe më tutje, derisa organet kompetente dhe komunale janë në “gjumë dimëror”, thuhet në njoftimin e Lëvizjes BESA.

 15966976_1265620590197940_1500249626_o 15967168_1265620840197915_667159417_o 15967503_1265620663531266_953834545_o 15967747_1265620770197922_1155816171_o 15991615_1265620803531252_918969367_o 16010106_1265620730197926_1925813309_o 16010126_1265620540197945_1015526056_o 16010698_1265620563531276_433071311_o