` . Emisioni “Relaks” me dizajnuesin e mirënjohur Abdyltaip Nezirin – TV-SHENJA
Featured Video Play Icon

Emisioni “Relaks” me dizajnuesin e mirënjohur Abdyltaip Nezirin

Gjithçka  fillon nga impulsi shpirtëror që krijon edhe identitetin krijues,  atmosfera që përshkon fotografitë e tij artistike, zbërthen shumëçka edhe nga bota e tij, sepse për ABDULTAIPIN, artisti i fotografisë përmes veprave “shkruan” edhe autobiografinë e tij artistike e jetësore.

Për këtë dhe gjithçka që ka të bëjë me të si artist dhe me veprat e tij, ndiqni intervistën në vazhdim.