` . Emisioni "Bota në Fokus" me sociologun Ali Pajaziti - TV-SHENJA
Featured Video Play Icon

Emisioni “Bota në Fokus” me sociologun Ali Pajaziti

Zgjedhja e emigrantit musliman (Sadik Khan) në krye të Londrës ku jetojnë vetëm 12% të huaj, dëshmi për një shoqëri demokratike dhe të pjekur. Kur do të ndodh e njejta në Ballkan?

Postime të Ngjajshme