` . Elefanti shkel kalimtarët, dhjetëra të lënduar (Video) - TV-SHENJA

Elefanti shkel kalimtarët, dhjetëra të lënduar (Video)

Një paradë në Sri Lanka ka rrezikuar të përfundojë në tragjedi pasi dy elefantë kanë marrë përpara dhe kanë shkelur njerëzit në rrugë.
Elefantët nisën të vrapojnë dhe të shkelin personat e shumtë që ndodheshin aty pranë. 17 persona raportohet se kanë mbetur të plagosur nga kjo ngjarje.