` . E ardhmja e transportit , prodhohet droni dyvendësh (FOTO) – TV-SHENJA

E ardhmja e transportit , prodhohet droni dyvendësh (FOTO)

Pamje të pabesueshme kanë kapur momentin e fluturimit të një droni dyvendësh që do të revolucionarizojë udhëtimin e përditshëm.
“Passenger Drone” u ngrit në fluturim nga një pilot. Droni mund të fluturojë me shpejtësi 72 km/h në një distancë fluturimi deri në 25 minuta.
Ai mund të pilotohet në mënyrë manuale ose udhëtarët thjesht zgjedhin destinacionin e tyre, ulen, relaksohen dhe droni merr vetë kontrollin.