` . Dy deputete me shami në Kuvendin e Kosovës – TV-SHENJA

Dy deputete me shami në Kuvendin e Kosovës

Në Kuvendin e Kosovës do të jenë të hyjnë dy deputete që mbajnë shami. Ato do të hyjnë në Kuvend nga lista e Aleancës Kosova e Re e Behxhet Pacollit, e cila ka garuar bashkë me Lidhjen Demokratike të Kosovës. Deputetja e legjislacionit të kaluar, Labinota Demi – Murtezi ka arritur të fitojë sërish mandat deputeti, ndërsa në Legjislativ do të jetë edhe Refiqe Tërnava. Nga lista e AKR-së deri tash kanë siguruar vende edhe kryetari Behgjet Pacolli dhe këngëtari Labinot Tahiri. /SHENJA/