` . Derivatet e naftës me çmime të reja - TV-SHENJA
Derivatet e naftës me çmime të reja

Derivatet e naftës me çmime të reja

Komisioni Rregullator për Energjetik ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës.
Çmimet e EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të shtrenjtohen për 0.50 denarë për litër. Kështu në bazë të vendimit të ri, një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 67.00 denarë ndërsa një litër EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 69 denarë.
Çmimi i Dizelit mbetet i pandryshuar, pra një litër do të vazhdoj të kushtojë 62.00 denarë. /SHENJA/