` . Derisa kroatët festonin, anglezët tentuan të shënojnë, ja pamjet – TV-SHENJA

Derisa kroatët festonin, anglezët tentuan të shënojnë, ja pamjet

Përderisa kroatët ishin duke festuar golin e epërsisë, anglezët kanë tentuar të shënojnë gol. Kjo skenë e pazakontë ka ndodhur në këtë ndeshje dhe ky moment është kapur nga një tifozë.
Mirëpo, jo të gjithë lojtarët kroat kanë festuar jashtë fushe, njëri ka qenë në fushë, andaj edhe kjo tentativë ka dështuar.