` . Cristiano Ronaldo me mesazh: Shpëtoni fëmijët në Siri (VIDEO) - TV-SHENJA

Cristiano Ronaldo me mesazh: Shpëtoni fëmijët në Siri (VIDEO)

Njëri nga futbollistët më të mirë në botë, Cristiano Ronaldo, ka postuar një video nga lufta në Siri ku kërkon nga Kombet e Bashkuara që të shpëtohen fëmijët nga lufta, e cila tani më po zgjatë shtatë vite.
“7 fjalë për Sirinë. Shpëto fëmijët” është fushata e filluar për të ndaluar luftën dhe vuajtjet e civilëve dhe fëmijëve në Siri. /SHENJA/

Be strong. Have faith. Never give up. #7WordsForSyria Save the Children US

Posted by Cristiano Ronaldo on Dienstag, 13. März 2018