` . Çmimet e naftës arrijnë nivele rekord – TV-SHENJA

Çmimet e naftës arrijnë nivele rekord

Çmimet e naftës së papërpunuar arritën sot në nivelet rekord të shënuara në vitin 2014. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.9 për qind dhe u tregtuan me 63.49 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, avancuan me 0.6 për qind dhe u tregtuan me 69.22 dollarë për fuçi.