. REPORTAZH – TV-SHENJA

REPORTAZH Archive

Ustahët luftojnë për mbijetesë

Ustah Afrimi e ustah Shemsiu janë thuajse të vetmit në Prishtinë që po luftojnë me kohën. Zanati i tyre thuajse është harruar nga gjeneratat e reja, të cilat nuk mund ta imagjinojnë se dikur para dyqaneve të tyre pritej me javë të …

Në tren për Pr…

Me vonesë vetëm prej disa minutave arrin treni për Prishtinë. Me dukje të një dragoi të vjetër, të dalë nga vallet ceremoniale kineze, lokomotiva e Hekurudhave të Maqedonisë (Maqedonase) së bashku me përcjelljen e një lokomotive të vetme të dekoruar me grafitë …

Evropa i djeg, Turqia i riparon

Përkundrejt sulmeve islamofobike në Evropë, Turqia po mban një qëndrim që duhet marrë si shembull nga e gjithë bota. Turqia, nëpërmjet Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim TIKA), po riparon kisha në Maqedoni dhe Sarajevë, në mënyrë që popullsia kristiane në këto …