. Shqipëri Archives - Page 2 of 234 - TV-SHENJA

Shqipëri Archive

Limaj mbledh ministrat e Kosovës- Shqipërisë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, në cilësinë e Koordinatorit Kombëtar të Qeverive të Shqipërisë dhe të Kosovës, ka thirrur mbledhje të ministrave që pritet të mbahet në Tiranë. Nga Qeveria e Kosovës do të jenë edhe ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit …

Rama: Majori u kthye si hero

Kryeministri shqiptar Edi Rama i ka dhënë lamtumirën e fundit, majorit Klodian Tanushi. Në ceremoninë zyrtare mbajtur në nder të tij, Rama tha se major Tanushi i bashkohet familjes së Kombit, në varrezat e Dëshmorëve. “Për herë të dytë në një hark …