` . Bytiqi për rishikimin e buxhetit: Edhe Zaev vazhdon me masat populiste – TV-SHENJA

Bytiqi për rishikimin e buxhetit: Edhe Zaev vazhdon me masat populiste

Ulja e defivitit dhe parashikimit për rritje ekonomike në rebalansin e ri të buxhetit, ekspertët i kanë vlerësuar si sinjal pozitiv. Por, eksperti ekonomik Fatmir Bytiqi thotë se subvencionet e paralajmëruara nga kryeministri Zoran Zaev dëshmojnë se edhe ky i fundit vazhdon me masa populiste dhe të rrezikshme për ekonominë sikur qeveritë e kaluara. Në një intervistë të shkurtër për televizionin Shenja, Bytiqi ka analizuar masat e reja të parapara në rebalansin që miratoi dje Qeveria, ndërsa thotë se brenda vitit 2017 as nuk mund të mendohet për rritje ekonomike.

Bytiqi për rishikimin e buxhetit: Edhe Zaev… by tvshenjaofficial