` . Bujqit grekë bllokojnë kalimin kufitar Evzoni - TV-SHENJA

Bujqit grekë bllokojnë kalimin kufitar Evzoni

Bujqit grekë sot do ta bllokojnë vendkalimin kufitar Evzoni, në suaza të protestave kundër politikave qeveritare të Greqisë.

Ministria e Punëve të Jashtme e Maqedonisë informon se pritet bllokimi i vendkalimit të fillojë në mesditë dhe se nuk ka informacione sa do të zgjasë bllokada.

Postime të Ngjajshme