` . Boshkovski nuk komenton arrestimin e Grujovskit dhe Nikolla Boshkovskit, vazhojnë procedurat standarde – TV-SHENJA

Boshkovski nuk komenton arrestimin e Grujovskit dhe Nikolla Boshkovskit, vazhojnë procedurat standarde

Zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski, në konferencën e sotshme për gazetarë është pyetur rreth arrestimit në Greqi të ish-zyrtarëve të MPB-së, Goran Grujovski dhe Nikolla Boshkovski.

“Dua t’ju drejtoj te Ministria e Drejtësisë, si institucion kompetent që do të udhëheq procedurën. E dyta, pritjet janë se të gjitha marrëveshjet ndërkombëtare dhe standarde, në raste të këtilla do të respektohen. Nuk mund të komentojmë deklarata, për shkak se në vijim është procedura gjyqësore dhe ta lëmë të njëjtën që të vijojë”, ka thënë Boshnjakovski. /SHENJA/