` . Bogoevski: Gruevski do të vazhdojë të merr rrogë deri sa të jetë në burg - TV-SHENJA

Bogoevski: Gruevski do të vazhdojë të merr rrogë deri sa të jetë në burg

Nuk kemi grumbulluar 80 vota, Gruevski do të vazhdoj të jetë deputetët dhe të merr rrogë nga qytetarët përderisa është në burg. Këtë e ka shkruar deputeti i LSDM-së, Pavle Bogoevski, pas votimit për marrjen e mandatit të ish kryeministrit Nikolla Gruevski.
29 deputetë ishin kundër, ndërsa për votuan 58 deputetë, që nuk mjaftojnë, ngase mandati merret me dy të tretën e votave.