` . Bima më efektive për të parandaluar rënien e flokëve - TV-SHENJA

Bima më efektive për të parandaluar rënien e flokëve

A e dini që bima më efektive për të parandaluar rënien e flokëve dhe për të stimuluar rritjen e tyre është një bimë tipike shqiptare?

Sherebela njihet botërisht për përdorimin e saj në forcimin e flokëve, zgjatjen e tyre, stimulimin e daljes së flokëve të rinj edhe parandalimin e rënies.

Sa i lehtë është përdorimi i saj.

Shtohet në shampo (rreth 2.5 ml në ~200ml shampo) ose e holluar në vajra bimor për masazhe skalpi 3-4 pika në një lugë vaj ulliri.

Vaji esencial i sherebelës e stimulon qarkullimin e gjakut në zonën ku aplikohet. Ai ushqen rrënjën dhe ka veti seboekuolibruese.