` . Ballkani sot pjesa më e nxehtë e Evropës – TV-SHENJA

Ballkani sot pjesa më e nxehtë e Evropës

Me 37 gradë celsius të regjistruara sot pasdite, Tirana ishte kryeqyteti më i nxehtë i Evropës, raporton AA.

Në të njëjtën kohë, Ballkani, sot ishte pjesa më e nxehtë e Evropës. Kështu në Mostar është regjistruar temperatura 36 gradë celsius, Podgoricë 35 dhe Shkup 34.

Në kryeqytetin e Serbisë, Beogradi, temperatura ishte 33, Zagreb 32, Lubjanë dhe Sarajevë me 31 gradë Celsius, ndërsa në Maribor ishte 30 gradë celsius.