` . "Autostrada" 17 kilometërshe holandeze për biçiklistët që lidh dy qytete (VIDEO) - TV-SHENJA

“Autostrada” 17 kilometërshe holandeze për biçiklistët që lidh dy qytete (VIDEO)

Në Hollandë, ekziston një korsi biçikletash që mund të quhet autostradë për biçiklistët, sipas gazetës britanike The Independent.

Kjo korsi e shpejtë për biçiklistët është e ndarë nga rrugët ekzistuese. Kjo i bën ata shumë më të sigurt.

E quajtur RijinWaalpad, ajo është e gjatë 17 kilometra. Ajo lidh dy qytete – Arnhem dhe Nijmegen.

Autoritetet synojnë të ndërtojnë më shumë prej këtyre korsive të biçikletave. /tsheshi/

Netherlands have built a highway just for cycling 🚴

Netherlands have built a highway just for cycling 🚴

Gepostet von The Independent am Freitag, 30. August 2019