` . Arrestohet një shtetas i Kosovës, dyshohet se bënte skica në kazermën “Iliden” – TV-SHENJA

Arrestohet një shtetas i Kosovës, dyshohet se bënte skica në kazermën “Iliden”

Shtetasi i Kosovës me inicialet H. R. është arrestuar i dyshuar për “hyrjen e paautorizuar në objekte ushtarake dhe bërje të skicave ose vizatime të objekteve ushtarake dhe veprimeve luftarake”. 58-vjeçari  është kapur në qarkun e kazermës “Ilinden” në Shkup.

Policia ka njoftuar se pas ndriçimit të plotë dhe dokumentimit të rastit do t’i ngrihet parashtresë përkatëse dhe do të ndërmerren veprime të mëtutjeshme. /SHENJA/