` . Anita Angelovska Bezhoska zgjedhet guvernatore e Bankës Popullore - TV-SHENJA

Anita Angelovska Bezhoska zgjedhet guvernatore e Bankës Popullore

Anita Angelovska Bezhoska është zgjedhur guvernatore e Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë.

Votimi është bërë në seancën e sotshme të Kuvendit të Maqedonisë, ku 81 deputetë votuan pro, ndërsa nuk ka pasur asnjë abstenim dhe votë kundër.

Bezhoska vjen në këtë post pasi më parë ka shërbyer si zëvendësguvernatore e bankës. /SHENJA/