` . Afrim Ukshini, ish i akuzuar në rastin Sopoti është arrestuar në Tabanovc - TV-SHENJA

Afrim Ukshini, ish i akuzuar në rastin Sopoti është arrestuar në Tabanovc

Afrim Ukshini, ish i akuzuar në rastin Sopoti është arrestuar në Tabanovc. Lajmin e bëjnë të ditur familjarë të tij që e denoncuan rastin në TV SHENJA. Sipas informatave të para,, Ukshini u cili ishte në arrati në Kosovë është arrestuar për shkak të fletëarresti lidhur me minën në Sopot. Edhe pse janë liruar, regjistrat e policisë ende e llogarisin Ukshinin si të akuzuar dhe dënuar për minën. /SHENJA/