` . 39 persona nuk kanë respektuar orën policore, 30 janë shoqëruar në polici - TV-SHENJA

39 persona nuk kanë respektuar orën policore, 30 janë shoqëruar në polici

Gjatë natës së kaluar, 39 persona nuk kanë respektuar orën policore, ndërsa 30 prej tyre janë arrestuar, dhe për pjesën tjetër u morën të dhënat dhe do të parashtrohen masat e duhura.

Po ashtu, në lidhje me masën për mbajtjen e detyrueshme të pajisjeve mbrojtëse, maska ​​mbrojtëse, janë regjistruar se 28 persona kanë shkelur këtë masë.
Në 24 orët e fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 196 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 24 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim.