` . 15-vjeçarja e lënduar transportohet me helikopter të MPB-së - TV-SHENJA

15-vjeçarja e lënduar transportohet me helikopter të MPB-së

Një vajzë 15-vjeçare nga Mali Seleçka pranë Prilepit u tërhequr me një helikopter i Ministrisë së Brendshme.

Vajza u transferua në spitalin e qytetit të Prilepit. Nga atje konstatuan se vajza nuk kishte plagë në trup ose në kokë.
Sipas Sanja Stamovas, zëdhënësja e SPB Manastir, “sot në orën 7:44 nga njësia e zjarrfikësve të Prilepit është paraqitur se vendin e quajtur “Çule” të Malit Seleçka, një 15-vjeçare nga Prilepi me iniciale M.D. ka rënë dhe ka gjasa që të ketë lëndime”.

“Policia menjëherë erdhi në vend dhe për shkak se terreni ishte i paarritshëm, u thirr një helikopter i MPB-së, i cili shpejt arriti dhe nxori vajzën e vogël që u transferua në spitalin e qytetit Prilep “Borka Taleski”, njofton Stamatova.