` . 10 telefonat më popullorë të javës – TV-SHENJA

10 telefonat më popullorë të javës

Në listën e 10 telefonave më popullorë për këtë javë vazhdon të kryesoj Lenovo K4 Note. Samgung Galaxy J7 e cila një javë më parë ishte në vendin e parë tani zë vendin e dytë. Në vendin e tretë gjendet Galay J5, e cila është ngjitur një pozicion më lartë.

Në vend të katërt dhe të pestë gjenden dy telefona inteligjentë të Xiaomi-it, Redmi Note 3 dhe Redmi 3. Më pas pjesa tjetër e listës mbizotërohet nga telefonat inteligjentë të Samsung-ut, si Galaxy J2 në vend të gjashtë, Galaxy Grand Prime në vend të shtatë, Galay Note 5 në vend të tetë dhe Galaxy S6 në vend të nëntë. Listën e kësaj jave e mbyll iPhone 5s.