` . 1 milion përdorues të Snapchat kërkojnë rikthimin e dizajnit të vjetër të aplikacionit – TV-SHENJA

1 milion përdorues të Snapchat kërkojnë rikthimin e dizajnit të vjetër të aplikacionit

Një milion përdorues kanë nënshkruar një peticion duke i kërkuar Snapchat të rikthehet në dizajnin e vjetër të aplikacionit.

Ndryshimet kishin për qëllim të ndanin interaktivitetin mes miqve dhe përmbajtjeve të brendeve.

Themeluesi i Snapchat Evan Spiegel tha se është pikërisht mungesa e një ndasie të tillë që ka krijuar hapësira për lajmet e rreme.

Megjithatë mijëra përdorues të Snapchat thonë e ndërfaqja e re është më e vështirë për tu përdorur.

Peticioni është postuar në uebsajtin e change.org. /PCWorld Albanian/